top of page

We zijn gedreven om innovatieve producten te ontwerpen om de gebruikerservaring te optimaliseren. Van ideevorming tot implementatie leveren wij een veelbelovend ontwikkelingsproces van ons werk. Met onze kennis en skills willen we onze capaciteiten overtuigen door ons werk en onze prestaties.

Aanpak

Als jong ontwerpbureau in België staan wij telkens open voor een nieuwe uitdaging. We bundelen onze skills waardoor we een breed spectrum van ontwerp- & innovatie-uitdagingen aankunnen. Of het nu gaat om het prototypen van concepten, het visualiseren van bestaande of nieuwe producten, het ontwerpen van een product rekening houdend met zowel vormgeving als productieproces, of een volledig technische uitwerking van een project – wat de uitdaging ook is, wij kunnen helpen. Van ideevorming tot implementatie leveren wij een veelbelovend ontwikkelingsproces van ons werk. Waar nodig zijn we multidisciplinair om ervoor te zorgen dat onze oplossingen in alle opzichten een succes worden.

shoot_85_edited.jpg

Aanbod

01.

Productontwerp

Vormontwerp
Research
Engineering
Mechanische oplossingen
Productietechnieken
2D tekeningen
CAD-modelleren
Concept generaties

 

03.

visualisaties

Renders
Interieur visualisaties
Videobewerking

 

Ons werk

Prototyping

02.

3d printen
Lasersnijden/waterstralen
CNC/handmatig frezen
Metalen draaibank
Thermovormen (kleine vormen)
Metaalbewerking
Houtbewerking
Schuimmodellen

 

Bart Soenen

CEO Blozoen

Our collaboration with Studio need.IO has significantly broadened our horizons in the research, development and elaboration of a derivative product to our existing offering and this within our existing market segment.
bottom of page