top of page

Prototyping is the conversation you
have with your ideas

-Tom Wujec-

We zijn gedreven om innovatieve producten te ontwerpen en te produceren om de gebruikerservaring te optimaliseren. Van ideevorming tot implementatie leveren wij een veelbelovend ontwikkelingsproces van ons werk. Met onze kennis en skills willen we onze capaciteiten overtuigen door ons werk en onze prestaties.

CNC-bewerking

We hebben toegang tot cnc machines voor zowel hout als metaal. Voor complexere vormen kunnen we gebruik maken van een 5-assige freesmachine. Daarnaast hebben we een waterjet alsook een lasercutter voor diverse materialen. Voor snellere prototypes gebruiken we uiteraard ook 3D printers. Indien gewenst kan er geprint worden met composietmaterialen voor meer stevigheid.  

3d-printing-andi-smart-print-solutions.jpg
fr.jfif

Hout- en metaalbewerking

Door onze technische achtergrond zijn we ook bekend met hout -en metaalbewerking. Deze skills kunnen we makkelijk toepassen bij het prototypen van producten. We beschikken over een uitgebreid hout-atelier uitgerust met een paneelzaag, afkortzaag, kolomboor, schaafbank en een manuele freesbank. Voor metaalbewerking hebben we een lasapparaat, plooibank, hydraulische schaar, draaibank en manuele freesbank.

Modellering van schuim

Om bepaalde vormobjecten beter voor te stellen, kunnen we een schuimvorm maken. Dit wordt vooral in de eerste fase van het prototypen gebruikt aangezien het een snelle en goedkope manier is om producten te visualiseren.  

b.jfif
bottom of page