top of page

When you visualize,
then you materialize

-Dennis Waitley -

We zijn gedreven om innovatieve producten te ontwerpen en te produceren om de gebruikerservaring te optimaliseren. Van ideevorming tot implementatie leveren wij een veelbelovend ontwikkelingsproces van ons werk. Met onze kennis en skills willen we onze capaciteiten overtuigen door ons werk en onze prestaties.

Renders

Om een product realistisch voor te stellen maken wij gebruik van een renderprogramma. Hiermee zetten we de 3D cad modellen om in fotorealistische beelden. We maken voornamelijk stilstaande beelden maar kunnen ook renderanimaties maken.

1ea84b61-6cbb-49ba-a122-d7adee870311.jfif
keuken combi 3_overzicht.effectsResult.png

Interieur visualisaties

Naast het ontwerpen van producten, tekenen we ook volledige ruimtes uit in 3D software. Dit kan gaan van een simpele slaapkamer tot een volledig huis. Dit kan opnieuw gecombineerd worden met fotorealistische beelden en animaties. Het is zelfs mogelijk om met behulp van virtual reality door uw eigen ruimtes te lopen.

Video bewerking

Tijdens een project bieden wij ook aan een video te maken als reclame voor uw bedrijf. Dit gebeurt in samenspraak om te beslissen wat al dan niet in beeld gebracht wordt. Een video kan een enorme boost geven voor uw bedrijf of project die u wenst te promoten.

Schermafbeelding 2022-08-26 095545.png
bottom of page